• 100% POLYPROPYLEEN
  • 7 jaar garantie
  • Poolgewicht 900 gram per m2
Productnaam
JIVE
Productnummer
5582950
Kleur
Donker beige
Poolmateriaal
100% POLYPROPYLEEN
Poolgewicht
900g
Rug / Groef
BITUM
Brandnorm
Efl
Rolbreedte
50X50cm
Totaalgewicht
3590 cm
Classificatie
EN14041/EN1307
Garantie
Woonkamer
Hal / trap / overloop
Slaapkamer
Keuken
Project

7 jaar garantie
5 jaar garantie
7 jaar garantie
5 jaar garantie
5 jaar garantie

De Jive is een tapijttegel die geschikt is voor intensief gebruik. Dit type tegel is gemaakt om jarenlang van te genieten. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor- of praktijkruimte. De vele kleuren maken het mogelijk om voor elk interieur een passende tegel te vinden.

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW maar exclusief transportkosten. We hebben het altijd over productprijzen. Houdt hierbij rekening met eventuele extra kosten die ontstaan door een ondervloer plinten of profielen en verwerking. Onze adviseur zal je hierover telefonisch informeren.

Bij Tapijtcentrum kun je eenvoudig betalen. Dit kan vooraf met een overboeking per PIN in één van onze winkels of bij onze monteurs als zij de producten bij je thuis komen monteren. Bekijk voor meer informatie onze voorwaarden.

Tapijttegels Jive beige

€5, 95 p/st
Op voorraad

Alles-in-één prijs

Exclusief bijproducten

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2021 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.