Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 Juli 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Terug naar overzicht

Thuis bij

Bart en Femke
in hun tweekapper

Als je al enige tijd in je huis woont, kan een nieuw interieur een verademing zijn. Alsof je weer in een nieuw huis woont. Precies dit gevoel kregen Bart en Femke, nadat ze een frisse wind lieten waaien door hun tweekapper. Mede mogelijk gemaakt door hun eigen ideeën die écht vorm kregen dankzij de inspiratie van Tapijtcentrum Nederland.

Het is heerlijk
sparren en
ideeën
uitwisselen
met
Tapijtcentrum. Bart

Waar heeft Tapijtcentrum jullie
vooral bij geholpen?

Bart: “We besloten om de woonkamer, de hal en het toilet aan te pakken. In grote lijnen wisten we wat we wilden qua sfeer en kleur. Maar om zelf die ideeën in te vullen met vloer- en raambekleding, die ook nog eens perfect past bij onze wooninrichting, dat is toch is een vak apart. Daarom zijn we heel blij met het gerichte advies van John, de stylist van Tapijtcentrum. Hij presenteerde verschillende vloerstalen en kwam met verfrissende ideeën voor de ramen.


Voor de woonkamer hebben we uiteindelijk gekozen voor Elemental PVC Helos Cardiff en witte, houten jaloezieën van Eurogordijn. Diezelfde jaloezieën hangen ook in de hal in combinatie met een stijlvolle en functionele droogloopmat van Briljant. Voor het toilet hebben we gekozen voor de PVC-vloer Georguim.”


Femke: “Wij zijn razend enthousiast over het eindresultaat. Je merkt meteen de meerwaarde van een professioneel stylist in huis. Kijk bijvoorbeeld naar de keuze om de Helos-vloer diagonaal te leggen. Dat geeft een heel ruimtelijke uitstraling aan de woonkamer.”

De meerwaarde van een professioneel stylist, dat zie je meteen! Femke

Geadviseerd door Tapijtcentrum Best

Woonkamer

 • Vloer: Elemental PVC
  Helos Cardiff
 • Zonwering: Witte, houten
  jaloezieën van Eurogordijn

Hal

 • Zonwering: Witte, houten
  jaloezieën van Eurogordijn
 • Vloer: Briljant droogloopmat

Toilet

 • Vloer: PVC-vloer Georgium

Wil jij ook zo’n persoonlijk thuis?

Onze stylisten maken
jouw droominterieur werkelijkheid