Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 Juli 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Terug naar overzicht

Binnen bij

Het bedrijf van
Michel en Kees

Stel, je betrekt een oud, historisch pand. Om precies te zijn: een pastorie met fraaie ornamenten en gedetailleerd metselwerk. De binnenzijde is echter een ander verhaal. Stoffig, gedateerd en niet bepaald instapklaar. Toch zette het reclamebureau van Michel en Kees uit Veghel deze stap. Michel: “We zagen direct de dat het pand potentie heeft, je moet er alleen wel doorheen kunnen kijken.”

Ze mochten hun creativiteit kwijt in ons historisch interieur. Michel

Waar heeft Tapijtcentrum jullie vooral bij geholpen?

Als reclamebureau werken we wekelijks voor Tapijtcentrum Nederland en dus kunnen we hun kwaliteiten. We weten dat ze met een scherp oog voor interieur en design wel raad weten met ons pand. Ze mochten dus al hun creativiteit kwijt en hun collectie combineren met de oude elementen die ons historisch interieur rijk is.

Na een inventarisatie van ons wensen, presenteerde Tapijtcentrum een moodboard, met een spannende mix van neutrale tinten en een gewaagde diepblauwe kleur. Als basis is er gekozen voor een rustieke PVC Flex Scandium vloer, waarop grote Desso-karpetten liggen, met daarop vloerbeschermingsmatten. Ideaal voor onze kantooromgeving met bureaustoelen op wieltjes.


Robuust en slijtvaste materialen zijn belangrijk, maar oog voor detail en design ook. En daar zijn we samen met Tapijtcentrum uitstekend in geslaagd. De ruim 4 meter hoge plafonds worden prachtig geaccentueerd door de diepblauwe gordijnen. Een mooi contrast op de hagelwitte muren. Het resultaat is prachtig: de buitengevel was al een visitekaartje, en dat geldt nu ook voor het interieur.

De gevel was al een visitekaartje. Dat geldt nu ook voor het interieur. Kees

Geadviseerd door Tapijtcentrum Veghel

Kantoorruimte

  • Vloer: PVC Flex Scandium
  • Vloerkleed: Desso
  • In betweens: Cordona
  • Gordijnen: Spirit

Wil jij ook zo’n persoonlijk thuis?

Onze stylisten maken jouw droominterieur werkelijkheid