Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Terug naar overzicht

Thuis bij

Gijs in zijn
gerenoveerd jaren 70 huis

Het mooie van elke bestaande woning is dat je de sfeer helemaal naar eigen wens kunt bepalen. Het interieur, de kleurstelling … je hebt alles zelf in de hand. Dat geldt ook voor mijn eigen huis, dat uit de vroege jaren zeventig komt. De sfeer van toen, die paste echt niet bij wat ik wilde. Alles was bruin en donker toen ik het kocht, ver weg van de lichte en luchtige sfeer die ik wenste. Ik besloot het interieur compleet te renoveren, zodat er niets overbleef van de donkere jaren ’70-stijl'.

Voor die verfijnde keuzes besloot ik Tapijtcentrum in te schakelen. Een paar dagen later stond stylist Marcel al op de stoep. Gijs

Waar heeft Tapijtcentrum je vooral bij geholpen?

In grote lijnen had ik zelf al ideeën over hoe ik het wilde. Maar op een gegeven moment moet je toch concrete keuzes maken. Over materialen, kleuren, afwerkingsdetails … dat soort dingen. Voor die verfijnde keuzes besloot ik Tapijtcentrum in te schakelen. Een paar dagen later stond stylist Marcel al op de stoep.

Marcel kwam binnen, nam de ruimte in zich en luisterde vooral naar mij. Hoe ik de woning beleef, wat ik graag anders zou zien en wat ik absoluut niet wil. Al deze informatie was voor hem genoeg om aan de slag te gaan met diverse kleurstellingen. Hij speelde met allerlei stalen, materialen en kleuren, totdat de gouden combinatie hadden gevonden. Een mix van laminaat, vinyl, tapijt en gordijnen.

Het mooie is: het eindresultaat klopt perfect bij wat ik voor ogen had, maar ik had het zelf nooit kunnen bedenken. En dat overigens ook voor de montage van alles. De roeden, gordijnen en vloeren zijn echt perfect afgewerkt. Een knap staaltje vakmanschap. Met als resultaat dat ik heerlijk in een modern interieur, terwijl het huis toch alweer 50 jaar oud is.

Een modern interieur, terwijl het huis toch alweer 50 jaar oud is. Gijs

Geadviseerd door Tapijtcentrum Tilburg

Woonkamer

  • Vloer: Laminaat Ysseldal
  • Vloerkleed: Palmbeach
  • Zonwering: Vouwgordijnen

Keuken

  • Vloer: Vinyl Almeida
  • Vloer: Kantoortapijt Alexia
  • Zonwering: Duette® Shades

Wil jij ook zo’n persoonlijk thuis?

Onze stylisten maken
jouw droominterieur werkelijkheid