Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Terug naar overzicht

Thuis bij

Fanny en Tjeu in hun karakteristieke huis uit 1905

Fanny en Tjeu kochten begin 2020 hun eerste woning. En wat voor één. Een karakteristiek huis uit 1905. De staat van de woning was prima, maar het interieur had absoluut een opfrisbeurt nodig. Verven konden ze zelf, besloten ze. Maar om het interieur echt af te maken, werd Tapijtcentrum Nederland benaderd.

Dankzij de PVC met visgraat behoudt de oude woning zijn uitstraling. Fanny

Waar heeft Tapijtcentrum jullie vooral bij geholpen?

In de woning lag een oude laminaatvloer die z’n uitstraling had verloren. Daar moest dus sowieso een nieuwe in, aldus Fanny. “Om de authenticiteit van de woning te behouden, adviseerden Tapijtcentrum een PVC-vloer met visgraat. Deze past prachtig bij de stijl van onze oude woning.

De visgraatvloer hebben we gecombineerd met een schitterend karpet. Deze zorgt ervoor dat onze woonkamer knus en comfortabel is. Een slim advies, aangezien we geen vloerverwarming hebben. Daarnaast draagt ook de ondervloer van de PVC bij aan de isolatiewaarden.

De woning is helemaal af, dankzij de duettes aan de voor- en achterzijde van de woning. Zeker aan de voorkant zijn ze ideaal. We wonen aan de straat, en dankzij de duettes hebben we wel de lichtinval, maar niet de inkijk van voorbijgangers. Bovendien zijn het echte sfeermakers in huis.

Dankzij de duettes hebben we wel de lichtinval, maar niet de inkijk. Tjeu

Geadviseerd door Tapijtcentrum Wijchen

Woon- en eetkamer

  • Vloer: PVC Flex Epos
  • Vloerkleed: Jazz
  • Zonwering: Duettes

Wil jij ook zo’n persoonlijk thuis?

Onze stylisten maken jouw droominterieur werkelijkheid