Is je trapbekleding aan vervanging toe of wil je een volledig nieuwe uitstraling? Dan zijn er tal van mogelijkheden om je trap er weer als nieuw uit te laten zien. Je kunt je trap bijvoorbeeld laten stofferen of renoveren. We leiden je graag door ons enorme assortiment tapijt, vinyl en laminaat speciaal voor trappen.Trapbekleding - Topkwaliteit trapbekleding van de bovenste trede

Tapijtcentrum Nederland heeft meerdere manieren om uw trap te stofferen. Dit is mede afhankelijk van het type vloerbedekking en de soort bekleding die u kiest:

Tapijt rechtstreeks op de trap verlijmen
Deze methode wordt veel toegepast bij de zeer compacte tapijten.

Tapijt op (rubber) ondertapijt en latten
Deze ambachtelijke manier van stofferen wordt toegepast bij de grove bouclé, frisé of hoogpolige tapijten. Het ondertapijt verlengt de levensduur van het tapijt en is tevens comfortabel en extra geluidsabsorberend.

Vinyl met trapneuzen
Als uw trap vrijwel nieuw of mooi vlak is, kunt u ervoor kiezen om vinyl op de trap te laten verwerken. Uit veiligheidsoverwegingen wordt de omslag dan afgewerkt met een rubberen of metalen trapneus.

Traploper met roedes
Heeft u een trap die het verdient om aangekleed te worden met een traploper? Wij hebben speciaal opgeleide stoffeerders die op een ambachtelijke manier vaak nog met naald en draad uw trap van een traploper kunnen voorzien. Tapijtcentrum Nederland heeft een ruim assortiment traplopers en bijbehorende roedes om de loper op zijn plaats te houden. Deze zijn in vele uitvoeringen en afwerkingen leverbaar. 

Onze adviseurs helpen je graag verder. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden voor jouw trap.

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2020 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.