Is je trap toe aan een nieuwe uitstraling, maar wil je het niet met tapijt laten stofferen? Dan heeft Tapijtcentrum Nederland voor jouw trap de perfecte oplossing: TRAPRENOVATIE! Of je nu een houten of betonnen trap hebt, deze recht is of een draai heeft, het dicht of open is, iedere trap is bij ons in goede handen. Wij werken met een duurzaam en degelijk systeem dat in 1 á 2 dagen aan te brengen is en waar je jarenlang plezier van zult beleven. Onze eigen stoffeerders beschikken over een gedegen kennis, met als resultaat een prachtige nieuwe trap.

Bij het renoveren van een trap moet je niet denken aan stoffige breekwerkzaamheden. De treden, stootborden en trapwangen worden voorzien van een nieuwe laag. De overzettreden worden ter plaatse op maat gemaakt en gemonteerd.

TRAP RENOVEREN MET LAMINAAT-PRO

inclusief laminaat en montage:

VANAF  € 2.290,-

*Prijs obv standaard rechte trap met max. 13 treden excl. zijkanten.

 

 

 

Bij het renoveren van je trap met laminaatoverzettreden kies je voor een degelijke en onderhoudsvrije trap. Laminaat brengt vele voordelen met zich mee. Zo ook de renovatietijd. Onze stoffeerders hebben in de meeste gevallen slechts 2 dagen nodig. Hierna is jouw trap sterk, slijtvast en ongevoelig voor krassen. De traptreden zijn bestand tegen sigarettenwarmte en bijna niet ontvlambaar. Tevens is de trap eenvoudig in onderhoud.

TOPLAAG VAN LAMINAATTREDEN

De toplaag van de laminaattreden wordt geproduceerd van duroplastische kunststof. Deze voldoet aan de geslaagde persstof CPL (Continuous Pressure Laminates) en heeft een hoge slijtvastheid volgens de norm pr EN 13329 AC4. Hierdoor zijn de laminaattreden zelfs geschikt voor bedrijven en kantoorpanden. De treden kunnen worden voorzien van een antisliplaag. Dit verminderd de kans op uitglijden.

JOUW TRAP KUNNEN WIJ AANKLEDEN MET DE VOLGENDE PASSENDE TOEBEHOREN:
 

  • Stootborden
  • Zijkanten trap
  • Bloktreden (rond/recht)
  • Afdekplinten
  • Hoekplinten
  • Trede-afdekkappen
  • Laminaat voor oa. overloop en slaapkamers
  • LED-verlichting

 TRAPRENOVATIE MET LED-VERLICHTING

Onze stoffeerders kunnen je trap tijdens de renovatie eenvoudig voorzien van LED-lampen en/of LED-strips. Door LED-verlichting te gebruiken, geef je je gerenoveerde trap een luxe uitstraling. Een trap met LED-verlichting zorgt niet alleen voor meer licht rondom uw trap maar draagt ook bij aan de veiligheid. De LED-lampen van Tapijtcentrum Nederland zijn energiezuinig en ze zijn belastbaar tot 150 kilo. Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om LED-verlichting. Zo kunnen wij LED-lampen aan de bovenzijde en in de wandbekleding aanbrengen. De traptreden worden door middel van LED-strips uitgelicht. Het toepassen van LED-verlichting is zowel met laminaattreden als massief houten treden mogelijk.


VRIJBLIJVEND VOORSTEL

Wil je meer informatie over het renoveren van jouw trap, kom dan naar een van onze 21 winkels. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden. Natuurlijk geheel vrijblijvend.

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2020 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.