Productnaam
LAMINAAT-PRO
Productnummer
9400713
Kleur
VINTAGE
Totale Dikte
8
Rug / Groef
VLAK
Brandnorm
BFL-S1
Rolbreedte
100 Bcm
Maat plank (Lengte)
1200
Maat plank (Breedte)
193
Garantie
Garantie project
TCN 15 jaar
TCN 5 jaar

Laminaat-Pro is de kwaliteit die wij ook voor onze TRAPRENOVATIE gebruiken. U kunt dus behalve uw woon- en slaapkamer nu ook uw trap met dezelfde vloer laten installeren. De vlakke solide vloerdelen lopen dan als het ware naadloos door naar uw overloop. Kijk onder het hoofdstuk Trappen bij Traprenovatie of breng een bezoek aan één van onze winkels voor een uitgebreid advies. Gebruik: intensief gebruik en normaal commercieel gebruik.

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW maar exclusief transportkosten. We hebben het altijd over productprijzen. Houdt hierbij rekening met eventuele extra kosten die ontstaan door een ondervloer plinten of profielen en verwerking. Onze adviseur zal je hierover telefonisch informeren.

Bij Tapijtcentrum kun je eenvoudig betalen. Dit kan vooraf met een overboeking per PIN in één van onze winkels of bij onze monteurs als zij de producten bij je thuis komen monteren. Bekijk voor meer informatie onze voorwaarden.

Traprenovatie Laminaat-pro VINTAGE

€59, 95 p/m2
Op voorraad

Alles-in-één prijs

Exclusief bijproducten

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2021 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.