Alle vinyl

Met vinyl haal je één van de meest eenvoudige vloerbedekkingen in huis wat betreft onderhoud. Daarnaast heb je de keuze uit een enorme veelzijdigheid van kleuren, dessins en afwerkingen.

Hout structuur vinyl

Keuken vinyl

Laatste meters vinyl

Filteren
Prijs
16 van 454 weergegeven
+17

Vinyl vloeren Hull-new - Greige

€ 37,25 p/m2 Actie gelegd*
+8

Vinyl vloeren Napels - Grey

€ 24,75 p/m2 Actie gelegd*
+1

Vinyl vloeren Santana - Blauw/taupe

€ 32,25 p/m2 Actie gelegd*
+2

Vinyl vloeren Hulton - Saragossa

€ 37,25 p/m2 Actie gelegd*

Vinyl vloeren Lens - D.grijs

€ 24,75 p/m2 Actie gelegd*

Alles in één

Van advies tot en met realisatie

  • Inclusief bezorging en opleverrapport
  • Vloerinspectie, inmeten en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage

Vinyl vloeren Driftwood - Blue

€ 24,75 p/m2 Actie gelegd*
+1

Vinyl vloeren Leeds - Pear

€ 27,25 p/m2 Actie gelegd*

Vinyl vloeren Almada - Grijs laatste meters

€ 32,25 € 22,58 p/m2 Actie gelegd*
+6

Vinyl vloeren Strong - Limoen

€ 49,75 p/m2 Actie gelegd*
+14

Vinyl vloeren Kingston - Ardeche

€ 32,25 p/m2 Actie gelegd*

Vinyl vloeren Bayeux - Marble

€ 27,25 p/m2 Actie gelegd*

Vinyl vloeren Dundee - Grey brown laatste meters

€ 24,75 € 19,80 p/m2 Actie gelegd*

Vinyl vloeren Nantes - Cement

€ 37,25 p/m2 Actie gelegd*
+8

Vinyl vloeren Napels - Grey

€ 24,75 p/m2 Actie gelegd*
16 van 454 producten weergegeven

Laatst door jou bekeken

Alle vinyl

Een veelzijdige vloer

Ondanks dat vinyl zacht aanvoelt, is het een zeer sterke materiaalsoort. Het is bovendien te combineren met vloerverwarming én waterbestendig. Handig! Wil je er zeker van zijn dat je nieuwe vinyl vloer strak wordt gelegd? Dan regelen de ervaren vakmannen van Tapijtcentrum Nederland dat met plezier voor je.

Laat je inspireren door onze vinyl vloeren

Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe vloer voor in de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer of andere woonruimte? Dan komt vinyl misschien wel als winnaar uit de bus, want dit materiaal is waterbestendig en laat zich perfect combineren met vloerverwarming. Door de waterbestendigheid van vinyl is het onderhoud bovendien ook een eitje, want met een vochtig doekje verwijder je in een handomdraai eventuele vlekken. Het zachte oppervlak heeft daarnaast als voordeel dat een vinyl vloer geluidsabsorberend werkt. Goed om te weten wanneer je een geschikte vloer zoekt voor een appartement of verschillende etages in huis.

Voor elke woonstijl een match

Een vinyl vloer heeft niet alleen praktische voordelen, want door moderne technieken kun je vinyl in talloze afwerkingen krijgen. Denk aan een hippe betonlook, mediterrane tegel of realistische houtnerf, maar ook de mogelijkheid om te kiezen voor een populaire legstijl als een visgraatmotief. Het moge duidelijk zijn: deze alleskunner is met recht een geliefde keuze voor vloerbekleding. Benieuwd welke vinyl vloer een match made in heaven is met jouw interieurstijl? Je bent van harte welkom in één van onze woonwinkels, maar je kunt natuurlijk ook op een moment en locatie naar keuze een afspraak maken met één van onze ervaren stylisten. Zij voorzien je van een deskundig woonadvies op basis van je wensen en houden uiteraard rekening met het beschikbare budget.

Gegarandeerd vakmanschap

Als je je droomvloer hebt gevonden kun je achteroverleunen, want hier nemen onze specialisten het werk over. Zo verzorgen we allereerst een deskundige inspectie van de huidige vloer, zoals een vochtmeting. Op basis hiervan krijg je een technisch advies over de ruimte, waarin we uitleggen op welke manier de nieuwe vinyl vloer het beste tot zijn recht komt. Daarna volgt een nauwkeurige inmeetservice, zodat de nieuwe vloer strak geplaatst kan worden. Uiteraard voeren onze eigen monteurs deze plaatsing vakkundig uit en ruimen eventuele restmaterialen na afloop op.

Alles in een

Van interieuradvies tot en met realisatie...
Wij doen alles voor vloeren en ramen.