Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 Juli 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

30

Vinyl vloeren

Brava

Kleur: FOREST

leggen

€ 34,75 p/m2

€ 24 33 , p/m2 i

Actie leggen *

laatste meters

  • Inclusief meting en opleverrapport
  • Vloerinspectie en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage
  • Inclusief meting en opleverrapport
  • Vloerinspectie en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage

Productinformatie

Goed om te weten

Productnaam
Brava
Topslijtlaag
0.4
Totale Dikte (mm)
2.2
Rolbreedte (cm)
400 b
Rug / Groef
-
Productnummer
2268101
Totaalgewicht (gram/m²)
1850
Kleur
Forest
Woonkamer
7 jaar garantie
Hal / trap / overloop
5 jaar garantie
Slaapkamer
7 jaar garantie
Keuken
5 jaar garantie
TCN project
5 jaar garantie

Visgraatmotief

De klasse van toen, de trend van nu

Je vloer komt pas écht tot leven met een prachtig visgraatdessin. De oorsprong van dit dessin ligt in vroegere paleizen, landhuizen en kastelen, en is nog altijd een klasse apart. Een tijdloze, maar trendy keuze voor je woning. En te combineren met vrijwel elke stijl.

Houtdesign

De pracht van hout, de kracht van vinyl

Zoek je een praktische vloer met de uitstraling van een échte houten vloer? Maar óók een vloer die perfect past bij jouw interieurstijl? Dan zit je goed met ons rijke aanbod vinyl met houtdessin. Het vinyl combineer je eenvoudig met vloerverwarming én is waterbestendig en in een handomdraai gelegd.

Uni

Veel dessins, veel voordelen, veel wooncomfort

Vinyl is een vloer met de V van veelzijdig. Het is superstrak, isoleert goed en is zeer eenvoudig schoon te houden. Het mooie van vinyl is dat er veel dessins verkrijgbaar zijn. Daardoor vind je altijd een ontwerp dat aansluit bij jouw smaak. Van grintwerk, diverse kleuren tot steen en zelfs een metaalachtige look.

Tegel

Tegels met een breed palet aan voordelen en dessins

Met vinyl tegels haal je één van de meest eenvoudige vloerbedekkingen in huis wat betreft onderhoud. Bovendien heb je de keuze uit een enorme veelzijdigheid van kleuren, dessins en afwerkingen. Het is te combineren met vloerverwarming, het is waterbestendig en in een handomdraai schoongemaakt.

Project / Trap

De mooiste dessins voor de hoogste eisen

Een projectvinyl is een absolute upgrade voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Het heeft altijd de gewenste uitstraling, dankzij de vele dessins en voldoet aan de strengste eisen qua duurzaamheid. Ideaal voor bijvoorbeeld kantoren, onderwijs- en zorginstellingen en horecagelegenheden.

Vakkundig voor jouw gemaakt

Bij de meeste vloeren ontvang je een korting op de vakkundige montage. We meten in, snijden het op maat en leggen het perfect in de ruimte.

Onze montageservice

Zorg voor een stevige basis
met de juiste ondervloer

Ondervloer

De ondervloer is de basis voor je wooncomfort

Een mooie en hoogwaardige vloer herken je natuurlijk direct aan z’n verfijnde afwerking. Maar wat je niet ziet, is de uitstekend basis: de ondervloer. Deze zorgt ervoor dat je topvloer zo vlak als een spiegel ligt, dat het contactgeluid minimaal is en dat het geheel comfortabel en warm aandoet. En dan zijn er nog tal van voordelen, afhankelijk van het type ondervloer dat je kiest. Onze specialisten adviseren je graag op basis van je topvloer, je woon- of werksituatie en ondergrond.

Verlijmen

Jouw vinyl verlijmen op de dekvloer

Heb je vloerverwarming én wens je graag vinyl in je woonruimte? Dan zit je er straks extra warmpjes bij. Want beide gaan uitstekend samen, op voorwaarde dat het vinyl verlijmd wordt op je dekvloer. Een klus waarvoor onze montagespecialisten graag bij je over de vloer komen. Met raad over de beste keuze, en met daadkracht om het vakkundig te realiseren.

Egaliseren

Egaliseren voor een strak resultaat

Voordat je een nieuwe vloer gaat leggen in je woning is het verstandig de ondervloer eerst vlak te maken. Een strak geëgaliseerde dekvloer is een must voor een mooi eindresultaat! Daarnaast houdt het vocht tegen en draagt het bij aan een langere levensduur van je vinylvloer.

Los leggen

Los leggen in kleine ruimtes

In kleine ruimtes tot pakweg 12 m2 kun je vinyl prima los leggen. Een gladde ondervloer is uiteraard een must. Het is raadzaam om het vinyl te verlijmen bij de randen, dorpels, naden en bij de deuren. De rest van de vloer kun je eenvoudig met dubbelzijdige tape vast leggen.

Alles in één

Van interieuradvies tot en met realisatie… Wij doen alles voor vloeren en ramen.