Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m xx maand, bekijk de voorwaarden.

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Tapijt

Strong

Kleur: Geel

leggen

€ 20 25 , p/m2 i

op voorraad

  • Inclusief meting en opleverrapport
  • Vloerinspectie en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage
  • Inclusief meting en opleverrapport
  • Vloerinspectie en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage

Productinformatie

Goed om te weten

Productnaam
Strong
Poolmateriaal
Polyamide
Poolgewicht (gram/m²)
450
Rolbreedte (cm)
400 b
Rug / Groef
Ab
Fabricage
1/10
Productnummer
2422436
Kleur
Geel

Visgraatmotief

De klasse van toen, de trend van nu

Je vloer komt pas écht tot leven met een prachtig visgraatdessin. De oorsprong van dit dessin ligt in vroegere paleizen, landhuizen en kastelen, en is nog altijd een klasse apart. Een tijdloze, maar trendy keuze voor je woning. En te combineren met vrijwel elke stijl.

Houtdesign

De pracht van hout, de kracht van vinyl

Zoek je een praktische vloer met de uitstraling van een échte houten vloer? Maar óók een vloer die perfect past bij jouw interieurstijl? Dan zit je goed met ons rijke aanbod vinyl met houtdessin. Het vinyl combineer je eenvoudig met vloerverwarming én is waterbestendig en in een handomdraai gelegd.

Uni

Veel dessins, veel voordelen, veel wooncomfort

Vinyl is een vloer met de V van veelzijdig. Het is superstrak, isoleert goed en is zeer eenvoudig schoon te houden. Het mooie van vinyl is dat er veel dessins verkrijgbaar zijn. Daardoor vind je altijd een ontwerp dat aansluit bij jouw smaak. Van grintwerk, diverse kleuren tot steen en zelfs een metaalachtige look.

Tegel

Tegels met een breed palet aan voordelen en dessins

Met vinyl tegels haal je één van de meest eenvoudige vloerbedekkingen in huis wat betreft onderhoud. Bovendien heb je de keuze uit een enorme veelzijdigheid van kleuren, dessins en afwerkingen. Het is te combineren met vloerverwarming, het is waterbestendig en in een handomdraai schoongemaakt.

Project / Trap

De mooiste dessins voor de hoogste eisen

Een projectvinyl is een absolute upgrade voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Het heeft altijd de gewenste uitstraling, dankzij de vele dessins en voldoet aan de strengste eisen qua duurzaamheid. Ideaal voor bijvoorbeeld kantoren, onderwijs- en zorginstellingen en horecagelegenheden.

Vakkundig bij jou gelegd

Bij de meeste vloeren ontvang je een korting op de vakkundige montage. We meten in, snijden het op maat en leggen het perfect in de ruimte.

Onze montageservice

Zorg voor een stevige basis
met de juiste ondervloer

Ondertapijt

Kies een ondertapijt voor extra comfort

Een goed tapijt verlangt een uitstekende basis. Een ondertapijt dus. Deze waardevolle ondervloer stelt zich bescheiden en onzichtbaar op, maar verraadt zijn aanwezigheid door de talloze voordelen. Zo zorgt het voor een vaste ligging van je tapijt en egaliseert het kleine oneffenheden. Bovendien verlengt het de levensduur van je toplaag en zorgt het voor een extra warm gevoel. Het zijn de waardevolle, onderliggende voordelen van jouw stijlvolle tapijtvloer. Onze specialisten adviseren je graag over het ondertapijt voor jouw specifieke toepassing.

Verlijmen

Jouw tapijt verlijmen op de dekvloer

Heb je vloerverwarming én wens je graag tapijt in je woonruimte? Dan zit je er straks extra warmpjes bij. Want beide gaan uitstekend samen, op voorwaarde dat het tapijt verlijmd wordt op je dekvloer. Een klus waarvoor onze montagespecialisten graag bij je over de vloer komen. Met raad over de beste keuze, en met daadkracht om het vakkundig te realiseren.

Alles in één

Van interieuradvies tot en met realisatie… Wij doen alles voor vloeren en ramen.