Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Voor al jouw woonwensen

Klik op de button hieronder en maak kans op:

 • Bioscoopkaartjes voor je gezin
 • Een karpet Rumba t.w.v. €239,-
 • Trapbekleding Leipzig t.w.v. €395,-
 • Jouw woonwens t.w.v. €500,-

Bekijk de actievoorwaarden

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de verschillende winacties van de Aladdin – Woonwensen campagne (hierna genoemd: ‘actie’), die zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door Tapijtcentrum Nederland.
Het kantoor van Tapijtcentrum Nederland staat geregistreerd op Hoofdstraat 53, 5683 AC te Best, Nederland (kamer van Koophandel nr. 17068058).

Hoe deelnemen aan de actie
 • Om deel te nemen dient de participant een vorm van interactie te hebben op het bericht met de betreffende winactie. Per bericht wordt duidelijk gemaakt welke vorm van interactie gewenst is om deel te nemen. Participatie is als gevolg enkel mogelijk online, via Facebook. Door de gewenste vorm van communicatie aan te gaan conform de richtlijnen van het bericht, verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de actievoorwaarden en de voorwaarden die verbonden zijn aan het medium.

Lees meer

 • Op alle momenten is de participant vrij de deelname in te trekken. Dit kan door de interactie op Facebook te verwijderen. Het verwijderen van de interactie voor de datum waarop de prijs wordt uitgereikt resulteert in uitsluiting van de deelnemer aan de actie.
 • Deelname is mogelijk gedurende de looptijd van de actie, zijnde vanaf 27 mei t/m 27 juni 2019.
 • In totaal worden er vier verschillende winacties uitgezet, te weten:
  • Bioscooptickets voor de Disneyfilm Aladdin. Looptijd van deze actie is van 27 mei t/m 27 juni 2019, waarbij wekelijks 4 tickets worden weggegeven. Elke dinsdag gedurende de campagne trekt Tapijtcentrum Nederland willekeurig de prijswinnaar(s), die ieder minimaal 2 bioscoopbonnen winnen. Deze prijs is niet inwisselbaar voor iets anders. De prijs wordt opgehaald door de winnaar in één van de winkels van Tapijtcentrum Nederland. In overleg met de winnaar wordt bepaald welke winkel dit is.
  • Vloerkleed (karpet) Rumba van Tapijtcentrum Nederland ter waarde van 239 euro. Looptijd van deze actie is 3 juni t/m 9 juni 2019, waarbij op 10 juni een winnaar wordt geselecteerd door Tapijtcentrum Nederland. De winnaar wint het vloerkleed, waarbij keuze in kleur vrij is door de winnaar. Deze prijs is niet inwisselbaar voor iets anders. De prijs wordt opgehaald door de winnaar in één van de winkels van Tapijtcentrum Nederland. In overleg met de winnaar wordt bepaald welke winkel dit is.
  • Trapbekleding van trap met tapijt Leipzig door vakmensen van Tapijtcentrum Nederland t.w.v. €395,-. Looptijd van deze actie is van 10 juni t/m 16 juni 2019, waarbij op 17 juni een winnaar wordt geselecteerd door Tapijtcentrum Nederland. De winnaar wint trapbekleding met traptapijt Leipzig in een kleur naar keuze, waarbij de prijs tot een maximum van €395,- oploopt. Deze prijs is berekend op basis van een standaard dichte trap met maximaal 14 treden, excl. Zijkanten. Indien de prijswinnaar aanvullende wensen of afwijkende trapmaten heeft, dient het restbedrag dat bovenop de €395,- komt door de winnaar zelf bijgelegd te worden. Indien de winnaar kiest voor ander traptapijt dan Leipzig dienen eventuele extra kosten door de winnaar zelf bijgelegd te worden. Deze prijs is niet inwisselbaar voor iets anders, enkel in korting op andere traptapijten of aanvullende wensen, met een maximum van €395,- bijdrage door Tapijtcentrum Nederland. De prijs wordt bij de deelnemer thuis gelegd. De legdatum wordt in overleg met één van de filialen van Tapijtcentrum Nederland vastgesteld. In overleg met de winnaar wordt bepaald welke winkel dit is.
  • Waardecheque voor Tapijtcentrum Nederland t.w.v. €500,-. Looptijd van deze actie is van 17 juni t/m 26 juni 2019, waarbij op 27 juni een winnaar wordt geselecteerd door Tapijtcentrum Nederland. De winnaar wint een waarde cheque, te verzilveren bij elk filiaal van Tapijtcentrum Nederland, ter waarde van maximaal €500,-. Deze prijs kan niet worden omgezet in geld en dient binnen één jaar na uitgifte besteed te worden bij Tapijtcentrum Nederland. De prijs wordt opgehaald door de winnaar in één van de winkels van Tapijtcentrum Nederland. In overleg met de winnaar wordt bepaald welke winkel dit is.
  • Horraam t.w.v. 295 euro, exclusief meten en plaatsen. Looptijd van deze actie is van 27 juni t/m 1 juli 2019, waarbij op 2 juli een winnaar wordt geselecteerd door Tapijtcentrum Nederland. De winnaar wint een horraam in een formaat naar keuze, waarbij de prijs tot een maximum van 295 euro oploopt. Indien de prijswinnaar aanvullende wensen of afwijkende formaten heeft, dient het restbedrag dat bovenop de 295 euro door de winnaar zelf bijgelegd te worden. Deze prijs is niet inwisselbaar voor iets anders, enkel in korting op andere aanvullende wensen, met een maximum van 295 euro bijdrage door Tapijtcentrum Nederland. De datum van het overhandigen van de prijs wordt in overleg met één van de filialen van Tapijtcentrum Nederland vastgesteld. In overleg met de winnaar wordt bepaald welke winkel dit is.
  • Een waardebon t.w.v. 295 euro voor Tapijt Orion, Astra óf Karlsberginclusief gratis lijm, exclusief meten en leggen, in een kleur naar keuze, geschikt voor een ruimte naar keuze. Looptijd van deze actie is van 2 juli t/m 8 juli 2019, waarbij op 9 juli een winnaar wordt geselecteerd door Tapijtcentrum Nederland. De winnaar wint tapijt Orion, Astra óf Karlsberg (op basis van eigen keuze via de winactie) in een kleur naar keuze. Indien de prijswinnaar aanvullende wensen heeft, dient het restbedrag door de winnaar zelf bijgelegd te worden. Deze prijs is niet inwisselbaar voor iets anders, enkel in korting op andere aanvullende wensen. De prijs wordt opgehaald door de winnaar in één van de winkels van Tapijtcentrum Nederland. In overleg met de winnaar wordt bepaald welke winkel dit is.
  • Een waardebon t.w.v. 295 euro voor een Plissé,exclusief meten en plaatsen. Looptijd van deze actie is van 9 juli t/m 15 juli 2019, waarbij op 16 juli een winnaar wordt geselecteerd door Tapijtcentrum Nederland. De winnaar wint bijvoorbeeld een plissé uit de Bandalux collectie in een formaat van 240x160 (brxh). Indien de prijswinnaar aanvullende wensen of afwijkende formaten heeft, dient het restbedrag door de winnaar zelf bijgelegd te worden. Deze prijs is niet inwisselbaar voor iets anders, enkel in korting op andere aanvullende wensen. De prijs wordt opgehaald door de winnaar in één van de winkels van Tapijtcentrum Nederland. In overleg met de winnaar wordt bepaald welke winkel dit is.
  • Vloerkleed (karpet) Rumba van Tapijtcentrum Nederland ter waarde van 239 euro. Looptijd van deze actie is 16 juli t/m 22 juli 2019, waarbij op 23 juli een winnaar wordt geselecteerd door Tapijtcentrum Nederland. De winnaar wint het vloerkleed, waarbij keuze in kleur vrij is door de winnaar. Deze prijs is niet inwisselbaar voor iets anders. De prijs wordt opgehaald door de winnaar in één van de winkels van Tapijtcentrum Nederland. In overleg met de winnaar wordt bepaald welke winkel dit is.
 • Iedere deelnemer is vrij om aan meerdere van bovenstaande acties deel te nemen.
 • Door deel te nemen aan de actie, bevestigt de deelnemer hierbij de verantwoordelijkheid en stemt hij/zij in met de actievoorwaarden en met de gebruiksvoorwaarden van Facebook.
 • Tapijtcentrum Nederland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, direct of indirect, waaraan de deelnemer lijdt door deelname aan de actie zelf of door het onwettelijk handelen van een derde partij in relatie met de actie.
Algemeen
 • Deelname aan de actie is exclusief voorbehouden aan alle in Nederland en België woonachtig natuurlijke personen met een minimumleeftijd van 18 jaar. Alle andere deelnemers én personeelsleden van Tapijtcentrum Nederland zijn uitgesloten van deelname aan de actie.
 • De actie loopt van 27 mei t/m 27 juni 2019 en is gepubliceerd op de Facebook pagina van Tapijtcentrum Nederland: https://www.facebook.com/Tapijtcentrum/
 • Deze actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook of is geassocieerd met Facebook. De informatie die door deelnemers vrijgegeven wordt is gericht aan Tapijtcentrum Nederland en niet aan Facebook. Deze informatie wordt enkel gebruikt voor deze actie en zal niet gebruikt worden voor andere doeleinden.
 • Er wordt slechts één gewonnen prijs per deelnemer toegekend op het voorleggen van bewijs van deelname.
 • Deelname aan de actie is gratis. De normale kosten voor de deelname aan de actie zijn volledig ten laste van de deelnemer. In geen geval kunnen de deelnemers deze kosten terugvorderen.
 • Deelname aan de actie impliceert de aanvaarding van alle bepalingen van de opgestelde actievoorwaarden, evenals elke beslissing die organisatorisch getroffen moet worden. Tapijtcentrum Nederland kan, in de mate dat dit is toegestaan door de wet, controles doen of laten doen die zij nodig acht om de naleving van deze voorwaarden te controleren. Nalatenschap conform deze actievoorwaarden te handelen, resulteert in onmiddellijke uitsluiting van de deelnemer. In geval van het voorvallen van onregelmatigheden zoals fouten, beslist Tapijtcentrum Nederland zelf over de manier waarop men die corrigeert en afhandelt.
Bepaling winnaars
 • De jury zal per actie de winnaars aanduiden op basis van hun interactie. De beslissing van de jury is definitief, onherroepelijk en niet vatbaar voor enige betwisting.
 • Binnen de gestelde termijn in artikel 2 en maximaal 10 dagen na afloop van de actie worden de winnaars bekend gemaakt.
 • Tapijtcentrum Nederland neemt contact op met de winnaars via Facebook. De winnaars dienen binnen 5 werkdagen te reageren, indien dit niet gebeurt vervalt de aanspraak op de prijs automatisch en heeft Tapijtcentrum Nederland het recht een nieuwe winnaar te selecteren.
 • Deelnemers die niet gewonnen hebben, ontvangen geen bericht en geen correspondentie over de uitkomst van de actie.
 • Alle prijzen zijn persoonlijk en kunnen niet worden ingeruild voor geld of andere prijzen.
 • Tapijtcentrum Nederland is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken van post- of verzendingsbedrijven bij het leveren van de prijs.
 • Gebruik van de gewonnen prijs is voor rekening en risico van de winnaar. Tapijtcentrum Nederland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de prijs door de winnaar.
 • Over de toekenning van prijzen kan niet worden gecorrespondeerd.
De prijzen
 • Wekelijks gedurende de looptijd van de actie 4x een Nationale Bioscoopbon t.w.v. €12,50 per bon.
 • 1x vloerkleed Rumba t.w.v. 239 euro
 • 1x trapbekleding met Leipzig tapijt t.w.v. 395 euro
 • 1x waard cheque voor Tapijtcentrum Nederland t.w.v. 500 euro
Persoonlijke gegevens
 • De verstrekte persoonsgegevens die Tapijtcentrum Nederland binnen het kader van deze actie binnenkrijgt, worden enkel gebruikt voor de actie, het kiezen van de winnaar en eventueel het verzenden van aanvullende informatie.
Diversen

Tapijtcentrum Nederland behoudt het recht om op ieder moment, zonder voorgaande of nadere kennisgeving:

 • Participanten uit te sluiten van deelname aan de actie indien men van mening is dat deze de actie misbruikt, niet conform de condities handelt, frauduleus handelt en/of onwettelijk de actie probeert te beïnvloeden.
 • Het prijzenpakket te wijzigen indien de bovengemelde prijs niet op voorraad is. In dat geval, wordt een vervangend item met dezelfde waarde toegevoegd.
 • De actie aan te passen overeenkomstig met de instructies en/of wetgeving van de overheid. Alle informatie is onderworpen aan wijzigingen, type en/of typesetting fouten.
 • Deze actievoorwaarden worden enkel ter beschikking gesteld op Facebook Notes en de website van Tapijtcentrum Nederland van 27 mei t/m 27 juni 2019.
 • Op deze actie zijn de Tapijtcentrum Nederland gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing, welke terug te vinden zijn op http://www.tapijtcentrum.nl/over-tapijtcentrum/disclaimer . De actie, deze actievoorwaarden en de interpretatie ervan zijn onderworpen aan het Nederland en Belgische recht en eventuele geschillen vallen onder de exclusieve bevoegdheid van de rechtbank.

Vragen, klachten of opmerkingen over deze actie mogen geadresseerd worden aan verkoop@tapijtcentrum.nl