Plissés / Duettes

terug naar overzicht
Licht en luchtig: daar denk je aan bij plissés en duettes. Onze plissés zijn gemaakt van een uiterst licht doek dat geplooid (geplisseerd) wordt. Duettes hebben een zogenaamde honingraatstructuur. De verfijnde techniek van onze systemen maakt het mogelijk om voor bijna elke denkbare raamvorm een plissé te maken, zoals driehoekige ramen, halfronde/ronde ramen of serreramen. Het is mogelijk om plissés van boven naar beneden en van beneden naar boven te bedienen óf het pakket variabel te laten hangen (top down - bottom up). Het kleurenpalet is enorm, van puur wit tot diep zwart en alles wat daar tussen in zit.
  • Zeer hoge isolerende werking
  • Ook "Top Down - Bottom Up" mogelijk!
Vanaf € 78,00 p/m2 40% korting op bandalux collectie*

Onze service

Kwaliteit
De met veel zorg samengestelde internationale collecties worden constant aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen.

Scherpe prijzen
Tapijtcentrum Nederland heeft zich als doel gesteld om kwaliteit te leveren tegen zeer concurrerende prijzen.

Persoonlijk advies
De verkoopadviseurs van Tapijtcentrum Nederland hebben een opleiding aan het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur gevolgd. Zij hebben de mogelijkheid om je een persoonlijk interieuradvies te geven.

Bekwame stoffeerders
Door meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van vloerbedekking leggen en raambekleding plaatsen, heeft Tapijtcentrum Nederland een ruime ervaring en ongekend vakmanschap opgebouwd.

Zorg voor milieu en medemens
De zorg voor milieu en medemens heeft voor Tapijtcentrum Nederland altijd voorop gestaan. Zo werkt Tapijtcentrum Nederland met de meest moderne gereedschappen en materialen.

Snelle levertijd
Door een uitstekende samenwerking met onze leveranciers kan Tapijtcentrum Nederland je een snelle levertijd garanderen.

Garantie
Als een door de Centrale Branche Vereniging (CBW) erkende organisatie biedt Tapijtcentrum Nederland je drie garanties: veilig aanbetalen, productgarantie en uiteraard een onpartijdige klachtafhandeling.

Klanten service
Heb je een vraag over onze producten of diensten dan kun je GRATIS contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 - 17:00 uur.

 

 

Montagevideo: Top Down - Bottom Up plissés

Advies & informatie

Tapijtcentrum Nederland heeft al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Daardoor beschikken we over kennis die we graag met je willen delen. Informatie over onze producten en eigenschappen van onze materialen bijvoorbeeld. Ook helpen we je graag met het kiezen, monteren en onderhouden van je vloer en/of raamdecoratie.

Wist je dat...

... Duette shades met een speciale coating een zeer hoge isolerende werking hebben? Ze houden in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Tevens zorgen duette shades voor een betere akoestiek en geluidsreductie. Plaatsing op kunststof draai-kiepramen is mogelijk zonder te boren! Speciaal ontwikkelde steunen zorgen voor een perfect hangend product, zonder dat jouw kozijn beschadigd wordt.

© 2019 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: twee ons communicatie    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.