Overzicht in-betweens

Terug naar home
Prijs
Kleur
Type

Inbetweens

Inbetweens - groot assortiment aan kwalitatief hoogwaardige gordijnen

Inbetween gordijnen, ook wel inbetweens genoemd, worden veelal gebruikt als alternatief voor vitrages en overgordijnen. Dit specifieke type gordijn is gemaakt van lichte stoffen en oogt daarom transparanter dan een overgordijn, maar biedt daarentegen meer privacy dan een vitrage. In-between gordijnen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende stoffen, kleuren, vormen en dessins, waarbij de mate van lichtinval afhankelijk is van de gebruikte gordijnstof. Dankzij het gebruik van dunne en lichte stoffen vallen inbetweens elegant in de plooi en dat geeft deze gordijnen nou juist die stijlvolle uitstraling. Een inbetween gordijn maakt het overgordijn bovendien overbodig.

Tapijtcentrum Nederland voert al jaren een groot assortiment aan kwalitatief hoogwaardige inbetween gordijnen van het toonaangevende merk Eurogordijn. Bekijk online op je gemak onze complete collectie van kant-en-klaar gordijnen, of kom langs in een van onze winkels bij jou in de buurt en ontdek de mogelijkheden van onze inbetweens collectie in de showroom.

Inbetween gordijnen of vitrages? Raadpleeg onze interieurstylisten

Ben je op zoek naar nieuwe raambekleding en twijfel je tussen inbetween gordijnen en vitrages? Ons team van intereurstylisten helpt je graag bij het maken van de juiste keuze! Zoek eenvoudig naar een winkel bij jou in de buurt en loop gerust een keer binnen voor een persoonlijk advies op het gebied van inbetweens, vitrages, rolgordijnen, vouwgordijnen en alle overige op maat gemaakte of kant-en-klaar gordijnen. Met ruim 45 jaar ervaring in interieur- en woninginrichting ben je bij Tapijtcentrum Nederland gegarandeerd van het beste advies op maat.

Samen met onze binnenhuisadviseur ontdek je de verschillende collecties inbetween gordijnen en vitrages, terwijl je van deskundig advies wordt voorzien en de beste inspiratie kunt opdoen. Geheel gratis én zonder afspraak. Zo garanderen wij dat je de juiste keuze kunt maken tussen inbetweens en vitrages. Uiteraard ben je in onze winkel ook altijd welkom voor al het overige interieuradvies.

Inbetweens reinigen - praktische tips voor onderhoud van je gordijn

In-between gordijnen beschikken over een beschermlaag, met een vuilafstotende werking. Deze beschermlaag kan na meerdere reinigingsbeurten verdwijnen. Onze specialisten adviseren daarom altijd om zo lang mogelijk te wachten met het reinigen van inbetweens. Zo kun je bijvoorbeeld stof verwijderen, door je inbetween gordijn buiten op te hangen en uit te laten waaien. Let er wel op dat je de gordijnen niet in de volle zon laat hangen.

Ben je van plan om inbetweens te reinigen, dan adviseren wij om dit te laten verzorgen door een bedrijf dat is gespecialiseerd in het chemisch reinigen van raambekleding. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat zowel de hoge kwaliteit als de kleur, de vorm en lengte van de in-between gordijnen behouden blijft. Daarnaast hebben de vakmensen van Tapijtcentrum Nederland een lijst met tips voor inbetweens reiniging opgesteld, voor het geval je toch zelf de reiniging gaat uitvoeren.

Tapijtcentrum Nederland levert in-between gordijnen op maat

Naast kant-en-klaar raambekleding biedt Tapijtcentrum Nederland ook de mogelijkheid om je in-between gordijnen op maat te laten maken. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een topkwaliteit gordijn, dat perfect aansluit op al wensen omtrent stofmateriaal, kleur, lengte en motieven. Ook het plaatsen van je nieuwe inbetween gordijnen wordt geheel verzorgd door ons eigen team van deskundige monteurs. Zo ben je verzekerd van persoonlijk op maat gemaakte inbetweens, die volledig naar wens hangen en zorgen voor de juiste stijl, uitstraling, akoestiek én ambiance in je woning!

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp: twee ons communicatie Realisatie: Blue Dragon
© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: twee ons communicatie
Realisatie: Blue Dragon

Ook wij gebruiken cookies op onze siteMeer weten?